Зміст:
  1. Відчайдушна брехня
  2. Санні
  3. Вікінги: Вальгалла
  4. Королева змій
  5. Ковчег
  6. Знову на волі
  7. Приречені на смерть
  8. Господар будинку
  9. Леді в озері
  10. Крізь сніг
  11. Клео
  12. Багряне озеро
  13. Декамерон
  14. Футурама
  15. Жінки в синьому

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Липень підготував цікаві новинки для любителів серіалів. Розповідаємо, на які прем’єри варто чекати цього місяця.

Відчайдушна брехня

Дата виходу: 5 липня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що: 

Жінка дізнається, що вагітна близнюками, але через рідкісне явище їхніми батьками є два різні чоловіки. Час іде, а вона прагне лише зберегти сім’ю та свою таємницю. 

Санні

Дата виходу: 10 липня

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV+

Про що: 

Це історія про американку Сюзі, яка живе у Кіото. Життя жінки перевертається після того, як її чоловік і син зникають у таємничій авіакатастрофі. Та одного дня Сюзі отримує в подарунок Санні — домашнього робота нового класу, якого розробив її чоловік. Поступово між ними зав’язується дружба, і робот допомагає героїні розкрити темну правду про те, що насправді сталося з її родиною. 

Вікінги: Вальгалла

Дата виходу: 11 липня

Сезон: 3

Де дивитися: Netflix

Про що: 

У пошуку нового дому для вікінгів герої серіалу заходять далі, ніж будь-коли раніше. Амбіційний і войовничий правитель Канут Великий стає на коліна перед християнськими лідерами. Лейф Еріксон, син Еріка Рудого, зустрічає картографа і ділиться мрією про подорож на далекий захід, а Фрейдіс, його зведена сестра, опиняється на межі спалення на вогнищі. Чи зможе бодай один із них повернутися до Норвегії живим? 

Королева змій

Дата виходу: 12 липня

Сезон: 2

Де дивитися: Starz

Про що: 

Катерина Медічі стала королевою-регенткою Франції після того, як її син Карл IX досяг повноліття. Та у всій країні зростає напруга: таємнича пророчиця Едіт здобуває вірних прихильників, які обіцяють кинути виклик нинішньому релігійному істеблішменту. Відчуваючи загрозу, розділений двір вдається до власних схем заради особистої вигоди. Поки Франція впадає у політичні та релігійні потрясіння, Катерина намагається зберегти владу і робить усе, щоб відновити контроль. 

Ковчег

Дата виходу: 17 липня

Сезон: 2

Де дивитися: Syfy

Про що: 

Команда корабля-колонії "Ковчег-1" продовжує небезпечну подорож до нової домівки на планеті "Проксима b". Та коли екіпаж досягає місця призначення, виявляється, що воно непридатне для життя. Герої зіштовхуються з черговим викликом: їм потрібно вижити, щоб знайти новий дім для себе та всіх кораблів, які слідують за ними. 

Знову на волі

Дата виходу: 17 липня

Сезон: 2

Де дивитися: Hulu

Про що: 

Стосунки у родині Пейдж складніші, ніж будь-коли, після повернення із в’язниці її батька Едвіна. В терапевтичній практиці жінки проблеми, тривога її сина-підлітка Фінна зашкалює, а батько все ще намагається налагодити своє життя на волі. Сім’я звертається до сімейного психотерапевта "з радикального зцілення", який відкидає всі правила, щоб позбавити їх від проблем, старих ран і сімейних таємниць.  

Приречені на смерть

Дата виходу: 18 липня

Сезон: 1

Де дивитися: Peacock

Про що: 

Епічна драма розгортається у Стародавньому Римі, коли до влади після кровопролитної громадянської війни приходить імператор Веспасіан. Щоб заспокоїти та розважити народ, він наказує проводити гладіаторські бої. 

Господар будинку

Дата виходу: 18 липня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що: 

Загадкова смерть діамантового магната поклала початок жорстокій битві за багатомільярдну імперію між спадкоємцями та колишньою економкою, з якою він одружився. Молода дружина опиняється в центрі уваги та підозр, у той час як сини ведуть боротьбу за владу. 

Леді в озері

Дата виходу: 19 липня

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV+

Про що: 

Сюжет розгортається у Балтіморі 1960-х років. Спершу місто сколихнуло загадкове зникнення 11-річної дівчинки, згодом — убивство Клео Джонсон, яка намагалася просувати права темношкірих жителів. Цими справами зацікавилася Медді Шварц, раніше зразкова домогосподарка, яка покинула чоловіка й дім задля кар’єри журналістки-розслідувачки. Жінка намагається розгадати таємниці міста і на своєму шляху зіштовхується із суспільними проблемами. 

Крізь сніг

Дата виходу: 21 липня

Сезон: 4

Де дивитися: AMC

Про що: 

Четвертий сезон постапокаліптичної драми "Крізь сніг" має стати завершальним у цій історії. У фінальній сцені Мелані Кавілл побачила ракету, запущену в атмосферу, що може свідчити про існування ще одного осередку людей, які вижили. Вона відправляє Бесс Тілл і Беннета Нокса на розвідку. Водночас жителі Нового Едему, які пішли з Андре Лейтоном, зіштовхуються з невідомими ворогами. 

Клео

Дата виходу: 25 липня

Сезон: 2

Де дивитися: Netflix

Про що: 

Колишня шпигунка зі Східної Німеччини продовжує свій шлях у Європі після падіння Берлінської стіни й дедалі глибше занурюється у власне минуле. Вона шукає червону валізу, вміст якої може відіграти ключову роль у реорганізації Німеччини та Європи. Втім, не лише Клео потрібні ці документи — полювання на неї оголосили також ЦРУ і КДБ. 

Багряне озеро

Дата виходу: 25 липня

Сезон: 2

Де дивитися: ABC

Про що: 

Через пів року після розкриття першої справи колишній правоохоронець Тед Конкаффі та приватна детективка Аманда Фаррелл беруться розслідувати таємниче вбивство лідера лікувального центру. Поки Аманда стикається зі старим ворогом і знаходить нове кохання, минуле Теда переслідує його та його родину. 

Декамерон

Дата виходу: 25 липня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що: 

Події серіалу розгортаються в Італії XIV століття. Бубонна чума спустошує країну, тож група дворян і їхні слуги намагаються перечекати епідемію на відокремленій віллі недалеко від Флоренції. Дуже скоро їхній порятунок перетворюється на хаос, у якому героям доводиться боротися за виживання. 

Футурама

Дата виходу: 29 липня

Сезон: 12

Де дивитися: Hulu

Про що: 

Новий сезон культового американського анімаційного серіалу повертається на екрани через рік після виходу попереднього. Фрай, Ліла та Бендер продовжать свої пригоди у майбутньому, радуючи відданих шанувальників новими жартами й історіями.

Жінки в синьому

Дата виходу: 31 липня

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV+

Про що: 

У 1971 році чотири жінки кинули виклик ультраконсервативним нормам і приєдналися до першої в Мексиці жіночої поліції. Та згодом вони виявили, що все це — просто рекламний хід, щоб відвернути увагу ЗМІ від серійного вбивці. Коли кількість жертв зростає, героїні вирішують за будь-яку ціну притягнути вбивцю до відповідальності.