Гурт "СКАЙ" вперше матиме великий концерт у Палаці спорту до Дня Києва
Фото: Вікіпедія

26 травня рок-гурт "СКАЙ", якому в цьому році виповнюється 22 роки, вперше у своїй історії дасть великий концерт "Подаруй світло" в київському Палаці спорту.

Тригодинне шоу складатиметься з трьох музичних частин.

У першій частині гурт зіграє разом з Ансамблем оркестру Збройних Сил України. Одночасно на сцені будуть 40 музикантів оркестру, 20 артистів хору та гурт "СКАЙ". У спільному виконанні прозвучать такі хіти: "Best друг", "Тебе це може вбити", "Подаруй світло", "Легковажна", "Струна", а також новіші хіти "Напролом" та "Не відступати і не здаватись".

У другій, акустичній, частині "СКАЙ" заспіває дуетом спільно зі Златою Огнєвіч, Арсеном Мірзояном, SANNA та "Піккардійською Терцією".

Закриватиме перший великий концерт "СКАЙ" в Палаці спорту рок-блок з улюбленими хітами, серед яких "Go Go", "Ідеальна", "Вертаюсь з Перемогою" та рок-версією пісні "Подаруй світло", яка й дала назву всьому шоу.

Фото: Star Label
Фото: Star Label

Зокрема, концерт має велику благодійну мету. В межах заходу буде презентована співпраця гурту "СКАЙ" із благодійним фондом "Повернись живим", а також з фондом "Здоровʼя українського народу", що впроваджує національну програму "Врятуй кінцівку", місія якої – зменшити інвалідизацію українців, що пов’язана з травмами кінцівок, отриманих внаслідок війни.

Кошти, отримані в благодійному турі "Напролом", що наразі триває в містах України, будуть направлені на проведення операцій для поранених військових.