Louis Vuitton випустить альбом Ukraine з роботами дуету українських фотографів

Французький дім моди Louis Vuitton готує до публікації фотоальбом, присвячений Україні – Ukraine (Fashion Eye).

Тизер альбому показали на офіційному ютуб-каналі бренду.

У книжці – роботи дуету фотографів з Івано-Франківська Synchrodogs.

Очікується, що альбом випустять у жовтні. 

Він буде французькою й англійською мовами.

Присоединяйтесь к Instagram Liga.net - здесь только то, о чем вы не можете не знать

Ukraine увійде в серію фотокниг Louis Vuitton, заснованих у 2016 році. У колекції Fashion Eye є альбоми, присвячені Парижу, Маямі, Балі, Ірану, Сицилії.

Як пише DTF, дует Synchrodogs брав участь у проєкті #BurberryGeneration – українські фотографи відзняли для бренду серію фотографій про взаємини між людиною і природою.

Довідково: Synchrodogs – фотографи Таня Щеглова і Роман Новен з Івано-Франківська. Співпрацюють із 2008 року. Головний фокус їхньої творчості – вираз примітивних людських інстинктів і провокування майже тваринної поведінки і емоцій через звільнення від страху бути незрозумілим. Для їх стилю характерна суміш західних, візантійських і українських візуальних традицій, ексцентричність і анімалізм, зображення і використання оголеного тіла.

Вони співпрацювали десятками іноземних медіа, включаючи журнали New York Magazine, Dazed, British Journal of Photography, AnOther Magazine, Neon, зйомки Марка Цукерберга для "Афіші". Вони знімали лукбук для колекції сувенірного одягу Леді Гаги. З 2010 по 2019 рік роботи дуету були представлені на світових виставках – від США до Японії, від Німеччини до Іспанії.

Synchrodogs також стали лауреатами ряду міжнародних фотопремії, серед яких конкурси від журналів Foam и Vogue.