Не лише Rebelde. "Буремний шлях", "Елен і друзі" та "Хор" – 7 серіалів про музичні гурти
Кадр з серіалу "Буремний шлях"
Зміст:
  1. "Елен і друзі"
  2. "Буремний шлях"
  3. "Флорісьєнта"
  4. "Дорослі діти" або FM.04
  5. "Лузери" або "Хор"
  6. "Маямі 7"
  7. "Новенька"

"Бунтівники" повертаються. Netflix анонсував новий серіал Rebelde, де підлітки з багатих та бідних родин, яких об'єднує навчання у приватній школі та любов до музики, боротимуться за звання найкращих у співочому конкурсі "Батл Банд".

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

Тема не нова. Згадуємо 7 серіалів про музичні гурти, які в свої часи були культовими.

"Елен і друзі"

Три друга – Ніколя, Етьєн та Крістіан – вчаться на соціології, але увесь вільний час репетирують у власному гаражі. Вони вірять, що найкраще майбутнє для них – це музичний гурт. У студентському кафе трійця знайомиться з Каті та Елен, які також не уявляються свого життя без музики. Далі – традиційно та просто: головні герої закохуються, починають зустрічатися, виступають разом, хтось зраджує, інші – йдуть з гурту. У серіалі показані історії відданого кохання, справжньої дружби, жорстоких та підступних зрад.

"Буремний шлях"

Пабло, Мія, Марісса та Мануель – підлітки, які живуть в інтернаті для дітей багатих та впливових людей. Вони дуже різні, але кожен бореться за власне місце у цьому житті та за свободу у виборі майбутнього. Мія – донька впливового бізнесмена, яка звикла, що їй можна все. Пабло – син мера, який принципово порушує будь-які правила, бо знає, що батько його прикриє. Марісса бунтує проти всього, що пропонує їй мама – зірка кіно та різних шоу. Мануель – хлопець з бідної родини, який отримав шанс отримати нормальну освіту і помститися за батька. Єдине, що об’єднує цю четвірку, – любов до музики та гурт, в піснях якого можна нарешті розповісти про свій біль і емоції.

"Флорісьєнта"

Це історія про сучасну Попелюшку, яку звуть Флор. 20-літня дівчина змушена шукати будь-яку роботу, щоб вижити в місті. Але замість того, щоб чекати принца на білому коні, що з'явиться і врятує її, Флор сама відправляється на пошуки кохання та знаходить – у музиці.

"Дорослі діти" або FM.04

Коли конфлікти з батьками не вщухають, коли в школі вчителі намагаються зламати, коли здається, що увесь світ проти, то рятує "Склад". Стара будівля, яка стала місцем творчого самовираження. Тут і музика, і танці, і радіо – усе, що може дозволити проявити своє "я". Тут можна до світанку грати на гітарі або на піаніно, співати та записувати власні композиції чи готувати кавери для прослуховувань на шоу. Є лише одне правило: поважай волю іншого.

"Лузери" або "Хор"

Колись слава про цей хор гриміла на весь штат. Але тепер – це притулок для аутсайдерів, з яких знущаються однокласники. Молодий учитель іспанської мови Віл Шустер, колись був зіркою цього хору, а тому хоче відродити його популярність. Кілька репетицій і все... Ще вчора юні співаки боялися виходити на сцену, а тепер вважають себе справжньою командою, яка зовсім перестає звертати увагу на жарти своїх однокласників, для яких популярність вища за усі людські цінності.

"Маямі 7"

Сім талановитих молодих артистів планують свій перший великий проєкт за межами рідної країни. Менеджер з Лондона пообіцяв групі 13 концертів на курорті в Маямі. Але коли британська група приїхала до Маямі, то зрозуміла, що для свого боса учасники – скоріше раби, ніж артисти.

"Новенька"

Старшокласниця Віра погоджується на завдання від поліції, щоб допомогти своєму братові. Вона переводиться до елітної школи, де торгують наркотиками. Її завдання стежити за лідером класу – Романом, який захоплюється музикою та має свій гурт. Щоб стати новим товаришем Романа, дівчина намагається потрапити у музичну тусовку. Але попереду ще більше перешкод, ніж вона очікувала.

 

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин