Неуважні фани Мадонни переплутали її з Марадоною і прийшли прощатися до неї в Instagram
Фото: EPA

25 листопада стало відомо, що помер 60-річний футболіст з Аргентини Дієго Марадона. А 26 листопада неуважні фанати співачки Мадонни прийшли до неї в коментарі до постів у Інстаграмі зі словами співчуття.

"Не можу повірити, що Мадонна померла", – пишуть користувачі, додаючи сумні емодзі, голубів миру та траурну абревіатуру RIP ("Rest in peace" – "Спочивай з миром").

І хоч майже під кожним коментарем неуважним фанам пояснюють, що Мадонна жива, це все одно не зупиняло інших користувачів. Не виключено, що частину коментарів вже писали жартома.

Неуважні фани Мадонни переплутали її з Марадоною і прийшли прощатися до неї в Instagram
Фанати Мадонни подумали, що артистка померла

У Твіттері теж поширювали ролики зі співчуттям через "смерть" співачки.

Інші ж твітили фейки та меми з цього приводу. Хтось навіть опублікував скріншот буцімто з твіттер-аккаунта президента США Дональда Трампа з текстом: "Дуже сумно чути про смерть Марадони. Велика людина. Її музика була прекрасна. Я пам'ятаю, як слухав її альбоми на початку 80-х. Спочивай з миром!".

Дивіться також: "Гол століття" і легендарна "рука Бога". Кращі голи Дієго Марадона – відео

Але на офіційній сторінці Трампа такого посту немає. І згідно Politwoops, проекту ProPublica, який архівує видалені твіти політиків, жоден такий твіт не був видалений зі сторінки президента США, пише Reuters.

Разом з тим, запит "Мадонна померла (Madonna died)" навіть увійшов в інтернет-тренди. 

Мадонна поки ніяк не відреагувала на такий курйоз.