Співачка Lida Lee випустила пісню "На межі" про стан кожного українця зараз – відео
Фото: Lida Lee

Українська співачка Lida Lee випустила пісню "На межі" та кліп до неї. У треці Lidа підняла важливі теми внутрішньої боротьби та сприйняття себе, які проживає і проходить кожен.

"На межі — це стан будь-якої людини зараз. Сьогодні ти прокидаєшся сповнений сил, ти любиш, маєш мотивацію, а завтра прокидаєшся від звуку повітряної тривоги й вибухів, і твій стан різко міняється. І ти стоїш на цій межі різних почуттів, на межі можливостей, на межі думок. Варто тільки наважитись зробити цей крок — дослухатись до свого внутрішнього "я" і пройти шлях", — розповіла співачка.

Однією з основних тем пісні є те, щоб дати волю своїм емоціям, не боятись власних почуттів і навчитись любити себе таким, яким ти є.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lida Lee (@lidalee_official)

Відеоробота до треку "На межі" відображає історію та настрій пісні. Артистка зізнається, що цей кліп був одним із найскладніших, бо знімання відбувалося вночі, були певні травми на майданчику. А також тому, що у кадрі вона — одна, без інших танцівників чи акторів, та у незвичних для себе образах:

"Саме спорт допомагає мені, і, думаю, вам, вивільнити емоції. Тому у кліпі я зʼявлюсь в образах, повʼязаних зі спортом: бокс, фехтування, спортзал, хілс, які символізують боротьбу, як зовнішню, так і внутрішню", — додала Lida Lee.