За "Дивними дивами" поставлять п'єсу, що буде приквелом до серіалу
Фото: Netflix

Netflix анонсував театральну п'єсу під назвою "The First Shadow", що є приквелом до серіалу "Дивні дива". Події постановки відбуватимуться за кілька десятків років до оригінального шоу.

У Netflix кажуть, що "The First Shadow" "поверне вас прямо на початок історії "Дивних див" — і на початок кінця". Ймовірно, п'єса буде тісно пов'язана з п'ятим, останнім, сезоном серіалу.

Дія п'єси розгортається в Гокінсі в 1959 році: звичайне місто зі своїми турботами. Машина юного Джима Гоппера не заводиться, сестра Боба Ньюбі не сприймає його радіошоу серйозно, а Джойс Мальдонадо просто хоче закінчити школу та втекти з міста. Коли приходить новий студент Генрі Кріл, його родина виявляє, що почати все заново не так просто… і тіні минулого мають дуже великий вплив, йдеться в описі до вистави.

Фото: Netflix
Фото: Netflix

Авторами ідеї стали Метт та Росс Даффери. За сценарій вистави відповідала Кейт Трефрі, яка раніше працювала над серіалом. Режисером-постановником виступив Стівен Долдрі.

Премʼєра постановки відбудеться наприкінці цього року у лондонському театрі "Фенікс". Квитки мають зʼявитись у продажі вже цією весною.