"Рокдаун". Пол Маккартні написав за карантин новий альбом – McCartney III

Весняний карантин пройшов у музиканта Пола Маккартні плідно – в цей час він працював над новим альбомом – McCartney III.

Про це він написав у Твіттері.

Повідомляється, що вокал та інструментальні партії до одинадцяти композицій, які увійшли до альбому, Маккартні сам записав у студії.

У 2020 році він не планував випускати альбом. Рік був розписаний по днях численними гастролями і виступами на фестивалях, кульмінацією яких мала стати його поява в якості хедлайнера на легендарному Гластонбері в червні.

Однак втрутилася пандемія і пішов за нею "рокдаун", як іронічно називає його сер Пол.

Дивіться також: Let It Be – The Beatles анонсували випуск книги про свій останній альбом

McCartney III – частина трилогії сольних альбомів Маккартні. Перший – McCartney – він записав у 1970 році, коли "Бітлз" були на межі розпаду, після чого гурт таки припинив своє існування. Другий – McCartney II – у 1980-му, коли Маккартні розпустив свою групу Wings і, в ознаменування кінця чергового етапу своєї музичної кар'єри і свого життя, знову засів в домашній студії на самоті.

У McCartney і McCartney III є спільна риса. Якщо перший альбом був оформлений фотографіями дружиниМаккартні Лінди, то нинішній – фотороботами його доньки Мері, яка пішла по стопах матері і теж стала професійним фотографом. 

У 1970 році їй не було ще й року, і один з трейлерів McCartney III відкривається кадрами Пола, що ховає десь в надрах своєї шуби малятко Мері.