Зйомки серіалу за "Володарем перснів". Amazon оголосила назву, дату прем’єри і дала тизер

Компанія Amazon Studios показала тизер нового серіалу зі всесвіту "Володаря перснів". Картина називатиметься "Володар перснів: Персні влади" (The Lord of the Rings: The Rings of Power).

Прем’єру серіалу запланували на вересень 2022 року, пише The Hollywood Reporter. Першу серію покажуть 2 вересня. Нові виходитимуть щотижня. В першому сезоні їх буде вісім.

А ось кадри з залаштунків.

Серіал зосередиться на 20 перснях, згаданих в оригінальній трилогії "Володар перснів".

Дія серіалу розгортається за тисячі років до подій трилогії, коли герої та лиходії стикаються з наслідками створення перснів. 

Шоураннери Джей Д. Пейн і Патрик Маккей поділилися, що "Персні влади" об’єднують усі основні історії Другої Епохи Середзем’я: кування кілець, піднесення Темного Лорда Саурона, епічна історія Нуменора й Останній союз ельфів і людей".

Акторський склад: Синтія Аддаї-Робінсон, Роберт Арамайо, Оуайн Артур, Максим Болдрі, Назанін Боніаді й інші.

У 2017 році Amazon Studios купив за $250 млн права на франшизу "Володар перснів" і розпочав роботу над серіалом. У серпні 2021-го Amazon завершив зйомки першого сезону серіалу. Він коштува $465 млн. Це робить його найдорожчим телешоу у світі. Спочатку компанія розглядала Шотландію як локацію для зйомок, але потім зупинилася на Новій Зеландії.

Та все ж зйомки перенесли до Великої Британії. Що пов'язано зі стратегією компанії розширити діяльність та інвестиції в країні. Водночас на відмову від зйомок у Новій Зеландії вплинуло продовження карантину і заборона на в'їзд до країни до кінця 2021-го, пише FT.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин