Дивіться головний трейлер "Барбі" з Марго Роббі та Раяном Гослінгом — відео
Кадр з фільму ''Барбі''

Студія Warner Bros. опублікувала повноцінний трейлер фільму "Барбі" режисерки Ґрети Ґервіґ. Прем’єра стрічки запланована на 21 липня.

"Бути Барбі — це бути досконалою істотою у досконалому світі. Хіба що ви саме проживаєте масштабну екзистенційну кризу. Або ж ви Кен", — йдеться в описі стрічки.

Сюжет фільму Ґрети Ґервіґ зосередиться на подорожі Барбі у реальний світ — і, звісно, компанію їй складе Кен.

У трейлері можна побачити, як Барбі та Кен досліджують реальний світ, однак він суттєво відрізняється від того місця, де мешкали ляльки. Барбі потрапляє у поліцію, тікатиме від генерального директора компанії Mattel, який хоче помістити її "назад в коробку". Тим часом люди в нашому світі починають лякатися, що вулицями Лос-Анджелеса гуляє справжня Барбі.

Барбі в фільмі зіграла Марго Роббі, а Кена — Раян Гослінг. Ролі в стрічці також зіграли Емма Макі, Сіму Лю, Майкл Сера, Вілл Феррелл, Шуті Гатва, Кейт Маккіннон, Джон Сіна, а також співачка Дуа Ліпа.

Сценарій до фільму написали Ґрета Ґервіґ і Ноа Баумбах.

Дивіться головний трейлер "Барбі" з Марго Роббі та Раяном Гослінгом — відео
Фото: Солом'янські котики

Зокрема, вже відомі перші виконавці саундтреку до стрічки. До Barbie: The Album увійдуть Tame Impala, Ava Max, Charli XCX, Dua Lipa, Gayle, HAIM та Ice Spice.

Також до саундтреку приєднаються Fifty Fifty, Kali, Karol G, Khalid, Lizzo, Nicki Minaj, PinkPantheress та Kid Laroi.

Зазначається, що список артистів ще не завершений — інших виконавців представлять "незабаром".