Дивіться кліп "Океану Ельзи" і Kola на пісню "Коли ми двоє" — відео
Кадр з кліпу 'Коли ми двоє'

"Океан Ельзи" і українська співачка Kola презентували кліп на нову спільну композицію "Коли ми двоє". Пісня присвячена тим, "хто любить і чекає".

У пісні "Коли ми двоє" — всі почуття, що переживають у миті довгоочікуваної зустрічі: ніжність, бажання, натхнення, радість і водночас сум через неминучу розлуку, йдеться в описі до треку.

Автор пісні Святослав Вакарчук, написав він її "за один самотній зимовий вечір, коли сумував за родиною".

"В той момент відчув, що те саме переживають зараз сотні тисяч людей, а особливо ті, які на фронті", — зазначає Вакарчук.

За його словами, ідея заспівати разом з Анастасією (Kola) виникла, коли він їхав у свою чергову поїздку на схід України, і почув одну з пісень співачки на радіо.

"В авто тихо працювало радіо, я почув одну з пісень Насті, а за вікном в цей час було невеличке прифронтове місто, автівки з військовими, цивільні, які поспішали по своїх справах, і серед всього цього стурбованого життя на узбіччі стояла, обійнявшись, пара: він у формі, вона — з невеличкою валізою. Я не знаю, чи говорили вони про щось, чи просто мовчали, чи щойно приїхала дівчина, чи вже збиралась повертатись. Але в той момент зрозумів, що "Коли ми двоє", то діалог двох", — додає Святослав Вакарчук.

За словами співачки Kola, це відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, особливо ті, які не мають можливості бачитися щодня, а буває й місяцями.

"Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв пісні "ніч лише одна". Я дуже полюбила її, вона особлива та близька для мене особисто", — прокоментувала прем’єру Kola.