Дивіться тизер-трейлер фільму "Королі репу"
Кадр з фільму 'Королі репу'

Adastra Cinema, Ukrainian Producers Hub і Kristi Films презентували тизер-трейлер нового українського блокбастера "Королі репу".

Фільм режисера Мирослава Латика з’явиться на великих екранах влітку цього року. Головні ролі у стрічці виконали Михайло Дзюба, Wellboy (Антон Вельбой), Ірма Вітовська, Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як, Андрій Борис. Композитором та саундпродюсером фільму виступив Cepasa (Павло Ленченко).

За сюжетом, 17-річний хлопець на прізвисько Казан (Михайло Дзюба) понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини. Заради своїх мрій Казан готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на нього чекає боротьба за успіх, кохання та виживання. Це історія про дорослішання й пошуки свого місця в житті.

Прем’єра "Королів репу" відбулась на Одеському Міжнародному Кінофестивалі (2021) та отримала схвальні відгуки критиків на міжнародних кіноподіях.

Фільм відбувся за підтримки Державного агентства України з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики України.