На NFT-аукціоні продали відомий мем Телебачення Торонто. Скільки за нього віддали

Телебачення Торонто продало мем "Жуй сраку" з Ярославою Кравченко на NFT-аукціоні.

Про це вони повідомили на своїй фейсбук-сторінці.

"Жуй сраку!" – найдорожчий мем України! Сьогодні вночі закінчився NFT-аукціон на платформі OpenSea, де Телебачення Торонто продавало електронну причетність до свого улюбленого мемчика "Жуй сраку!", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Популярну гіфку-мем з піксельним котом продали за понад півмільйона доларів

Аукціон тривав два тижні.

"...у запеклій боротьбі перемогла ставка розміром 1.1111 Еtherium, що на момент покупки склало більше $2500", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що власник вже отримав свій мем. А цю подію в Телебаченні Торонто називають гарним початком для вітчизняного NFT-ринку.

"А Телебачення Торонто на всі гроші купить серветок, щоб втирати сльози радості. Або ми інвестуємо всі зароблені криптогривні у виробництво нових мемосів. Ще вирішуємо. І одночасно вже шукаємо, який мем продавати наступним", – додали в повідомленні.

Цифрові активи NFT автентифікують за допомогою блокчейну. Технологія служить цифровим підписом власника і засвідчує оригінальність роботи. Блокчейн дозволяє публічно визначати цифрові об'єкти як унікальні. Серед інших прикладів активів NFT – цифрові картини, твіти, спортивний інвентар або ексклюзивне ім'я гаманця з криптовалютою.