В Україні вперше виступить австралійський рок-музикант Нік Кейв

В Україну вперше з концертом приїде австралійський рок-гурт Nick Cave and The Bad Seeds, повідомили на сторінці концертної агенції Pop Corn.

Виступ гурту запланований на 19 серпня 2022 року. Вартість квитків стартуватиме від 1 290 грн, пише УНІАН. У продаж надійдуть 16 серпня 2021 року.

Гурт Nick Cave And The Bad Seeds заснували у 1983 році. Їх вважають "одними із найоригінальніших та найвідоміших гуртів епохи постпанку та альтернативного року від 80-х".

На рахунку гурту 17 студійних альбомів, золоті та платинові нагороди. Вокаліста Ніка Кейва вважають одним із найхаризматичніших фронтменів усіх часів.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

В Україні вперше виступить австралійський рок-музикант Нік Кейв
Фото: EPA

Наразі гурт складається із Кейва, скрипаля та мультиінструменталіста Воррена Елліса, басиста Мартіна П. Кейсі (Австралія), гітариста Джорджа В'єстіка (Велика Британія), клавішника та перкусіоніста Тобі Дамміта (США), ударника Томаса Відлера (Швейцарія) та Джеймса Склавуноса (США).

Сам Кейв також написав саундтреки до кількох десятків фільмів, включно з такими: "Бетмен назавжди", "Крик", "Хеллбой: Герой з пекла", "Любов і сигарети", "Як боягузливий Роберт Форд убив Джесі Джеймса", "Найп'яніший округ у світі" і "Гострі картузи".

Підписуйтесь на LIGA.Life в Telegram: тільки корисна інформація для українських родин