Взяв 14 сумок і $14 млн. Джордж Клуні розповів, як подякував друзям готівкою

Американський актор Джордж Клуні сім років тому роздав кожному зі своїх 14 найкращих друзів по 1 мільйону доларів готівкою. "Вони допомогли мені, коли я потребував цього", – пояснив актор.

Про це в актора запитали в новому інтерв'ю GQ, пише Independent

Його друг Ранде Гербер спочатку розкрив цю історію в 2017 році під час розмови з MSNBC, але Клуні ніколи особисто не коментував її до сих пір.

Клуні сказав, що це сталося в 2013 році, в той час, коли він тільки зустрів свою майбутню дружину Амаль Клуні, але до того, як вони почали зустрічатися. 

Йому тоді було 52 роки.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Instagram: тільки корисна інформація для українських родин

Актор зловив себе на думці про те, як друзі допомагали йому протягом всієї його кар'єри. 

"Я спав на їх диванах, коли був розорений. Коли я був розорений, вони позичили мені гроші. Вони допомагали мені, коли мені була потрібна допомога впродовж багатьох років. І я допомагав їм протягом багатьох років. Ми всі хороші друзі", – сказав він.

"І я подумав, що без них у мене нічого цього немає. І ми всі дуже близькі, і я просто подумав, що якщо мене збиває автобус, вони всі є в заповіті. Так якого біса я чекаю, щоб мене збив автобус?", – розповів Клуні.

Потім актор взяв 14 мільйонів доларів готівкою в Лос-Анджелесі, купив 14 сумок і  упакував по мільйону доларів готівкою в кожну з них, каже Клуні.

Наступного дня Клуні запросив своїх друзів віддати їм гроші. 

"І я просто показав карту і вказав на всі місця в світі, які мені потрібно було відвідати, і все, що я зміг побачити завдяки їм. І я сказав: "Як ви відплачує таким людям?" і додав: "А як щодо мільйона доларів?", – пригадує актор.

Наступного року Клуні одружився. Casamigos, бренд текіли, який він заснував разом з Гербером і Майком Мелдманамі, був проданий в 2017 році за 1 мільярд доларів.