Зендея стає професійною тенісисткою в трейлері до нового фільму "Challengers" – відео
Кадр з фільму 'Challengers'

Компанія Warner Bros. випустила перший трейлер нової драми режисера Луки Гуаданьїно "Challengers", пише Variety

Зендея зіграє професійну тенісистку Таші Дункан. До любовного трикутника, який буде представлений у фільмі, доєднаються також зірки "Вестсайдської історії" Майк Фейст і Джош О'Коннор з "Корони".

Сюжет розповідає про професійну тенісистку Таші. В підлітковому віці на одному з турнірів вона знайомиться з Артом та Патріком — іншими гравцями, з якими у неї зав’язуються стосунки.

Пізніше Таші отримує травму на корті та починає тренувати Арта, з яким вони одружились. Дівчина вмовляє його на участь у тенісному турнірі Challengers, не здогадуючись, що його противником стане Патрік, який був колишнім хлопцем Таші та найкращим другом дитинства Арті.

Гуаданьїно розповів, що Зендея три місяці тренувалася з професійним тенісним тренером і колишнім гравцем Бредом Гілбертом. Крім тренувань із Зендеєю, Гілберт також консультував фільм щодо тенісної гри.

До Гуаданьїно також приєднався сценарист Джастін Куріцкес і його колеги по фільму "Цілком та повністю" Трент Резнор і Аттікус Росс, які створюють музику до фільму.

Прем'єра фільму відбудеться 15 вересня.