"Агенти крові" оголосили переможців конкурсу постерів ARTDONATION 2023
Фото: Агенти крові

Вже четвертий рік поспіль ГО "Агенти крові" організовують конкурс постерів до Всесвітнього дня донора крові. Цьогоріч темою конкурсу став заклик до регулярного донорства: "Системне донорство — як культурна норма".

122 учасники з 12 країн світу подали свої роботи. Конкурс зібрав 176 постерів, з яких журі виокремило 30 креативів короткого списку переможців. Найкращі роботи будуть представлені на виставках у ТЦ River Mall та Київському метрополітені на станції "Золоті ворота".

Роботи оцінювали: ілюстратор Сергій Майдуков, співзасновниця креативної агенції SPIILKA Настя Жеребецька, дизайн-директор Projector Institute Гліб Капоріков, незалежна артдиректорка Інна Алімова, радниця з благодійності та філантропії Євгенія Мазуренко та засновниця ГО "Агенти крові" Олена Балбек.

Переможці за рішенням журі:

1 місце — Аліна Тищук;
2 місце — Анна Сирота;
3 місце — Оля Дятлова.

Фото: Агенти крові
Фото: Агенти крові

За результатами глядацького голосування, перемогли:
1 місце — Сімона Тон;
2 місце — Олександра Гаріна;
3 місце — Аліна Ковтун.

Фото: Агенти крові
Фото: Агенти крові

30 робіт, котрі увійшли до короткого списку переможців традиційно стануть виставкою у центрах здавання крові у Львові, Дніпрі та Одесі, а також візуальним закликом до донорства на сітілайтах Києва та в мережах магазинів "Сільпо".