alyona alyona та Jerry Heil розповіли про виступ у першому півфіналі Євробачення-2024
Фото: eurovision

alyona alyona та Jerry Heil виступили з піснею Teresa & Maria у першому півфіналі конкурсу Євробачення під номером 5 і пройшли в фінал. Співачки поділились своїми враженнями від виступу та розказали про те, як їх приймала публіка та про атмосферу у залі.

"Кожна українська людина, і жінка, і діва стоять у нас за спиною. І вся їх сила, і вся їх віра і надія на перемогу і всі їх молитви — зараз із нами! Це реально дуже сильно допомагало. Ми реально це відчували. І я навіть перед виходом на сцену проговорила собі, вже стоячи на сцені, що це я роблю за Україну. І це дуже заряджає, чесно", – розповідає Jerry Heil про підтримку з боку України.

alyona alyona теж підтримала слова Jerry Heil та зазначила, що "всі українські бренди, які пошили одяг, всі, хто дав нам свою енергію, поділився, підтримав, написав слова підтримки до виступу і після – це все синергетично. Тобто це не виключно я і Яна пішли і зробили це. Це зробили наші величезні команди, всі українські бренди, всі українські люди. Це зробили всі ми".

Також співачка додала, що підтримку українців вони відчували дуже сильно.

"Для нас велика честь представляти Україну, і ми робимо все можливе, щоб гідно її представити", – зазначила alyona alyona.

Також представниці від України на Євробаченні розповіли про атмосферу на бекстейджі та в залі: "Ми з Яною часто говоримо про те, що це не змагання, це — літній табір. Поспівали, посміялись, обмінялись мерчем, познімали контент, "попідкалували" один одного і пішли далі на репетицію" – каже alyona alyona.

Нагадаємо, гранд-фінал конкурсу відбудеться у Мальме в суботу, 11 травня.

Після Євробачення співачки планують два великі спільні концерти в Україні – у Львові 25 червня і в Києві 28 червня.