Бренд презервативів запустив кампанію про безпечний секс для літніх людей — відео
Фото: Jems

Бренд презервативів "Jems" створив освітню кампанію "F#cking Old" про безпечний секс для літніх людей.

"Jems" зазначають, що показники ІПСШ (Інфекції, що передаються статевим шляхом) не мають ознак старіння, однак одна демографічна група залишилася поза увагою: "наші бабусі та дідусі".

"У канадців старших за 60 років загальний рівень захворюваності на ІПСШ зріс на 240%, але ніхто про це не говорить", — додають у "Jems".

Мета кампанії — заохотити молодь говорити зі своїми старшими родичами про важливість безпечного сексу, а особливо про інфекції, які передаються статевим шляхом.

"Ця кампанія спрямована на те, щоб використати силу покоління Z, яке легко говорить про секс через соціальні мережі, щоб донести цю розмову до старшого покоління, яке часто не розуміє своїх ризиків", — каже Джей Йогансон, донька канадської секс-експертки й медикині Сью Йогансон.

У межах кампанії F#cking Old також створили цукерки з інструкціями, які спонукатимуть молодь і людей літнього віку до розмов про секс.

Фото: Jems
Фото: Jems

Кошти від продажу цукерок бренд передаватиме організації Action Canada for Sexual Health & Rights. Вона займається просуванням і підтримкою сексуального й репродуктивного здоров’я в усьому світі.