Даррен Аронофскі представить свій фільм на "найбільшому у світі екрані" в Лас-Вегасі – відео
Фото: MSG Sphere

Американський режисер Даррен Аронофскі представить свій новий фільм "Postcard From Earth" на "найбільшому у світі екрані" в кінотеатрі Sphere в Лас-Вегасі, пише Deadline.

Кінотеатр "Sphere" створений як "розважальне середовище наступного покоління". Розмір його екрану становить 14 864,5 м2, а роздільна здатність — 18К.

Картину Аронофскі знімав на семи континентах, і режисер називає її "любовним листом планеті Земля". Фільм "важить" 500 000 гігабайтів і повезуть його у Sphere на жорсткому диску у петабайт вартістю 1,5 мільйона доларів. 

У синопсисі до фільму йдеться: "Частково науково-фантастична історія, частково документальний фільм про природу перенесе вас від Антарктики до глибин океану, у важливі для всієї планети місця та навіть у космос. Ви побачите світ, як ніколи раніше. Це перший кінематографічний проєкт, спеціально замовлений для Sphere. Він увібрав у себе всі теперішні технології — від найбільшого у світі екрана високої чіткості до тактильних крісел, які дозволяють буквально відчути фільм, і 167 000 динаміків".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Darren Aronofsky (@darrenaronofsky)

У своєму Instagram Аронофскі зазначив, що його телефон не здатний повною мірою передати усю чіткість екрана в кінотеатрі. "Іноді ти забуваєш, де знаходишся, і потрапляєш на інший кінець нашого дому", – написав режисер.

Прем'єра стрічки "Postcard From Earth" в Sphere відбудеться 6 жовтня.