Disney випустить ілюстровану дитячу абетку за мотивами фільму жахів "Чужий"
Фото: Amazon

У липні Disney випустить ілюстровану дитячу книгу під назвою "A Is for Alien: An ABC Book" за мотивами фільму жахів "Чужий", повідомляє IndieWare.

В описі до книжки зазначають, що "завдяки кумедним ілюстраціям це безтурботне переосмислення оригінального фільму". Абетка рекомендована дітям двох-п'яти років. Видання складається з 24 сторінок, які проілюстрував Disney.

На обкладинці книги зображена головна героїня Ріплі, яку в фільмі зіграла Сігурні Вівер. Вона тримає на руках кота та, посміхаючись, дивиться на Ксеноморфа, що насувається збоку. "У космосі ніхто не почує, як ти хихикаєш. Ідіть за Ріплі та рештою команди Nostromo в космічній пригоді, яка познайомить вас з алфавітом від А до Я", — йдеться в синопсисі.

Книга, видана Little Golden Books, ще не надійшла у вільний продаж, але вже доступна для попереднього замовлення. Вартість примірника становить $5,99 долара, її можна буде придбати в палітурці та електронній версії. Сам реліз запланований на 9 липня 2024 року.

Абетка вийде в серії Little Golden Books, у якій друкуються дитячі оповідання за відомими картинами, як-от "Зоряні війни", твори кіновсесвіту Marvel, "Мисливці за привидами", а також яка містить біографічні видання, наприклад, про Тейлор Свіфт, Дуейна "Скелю" Джонсона та Джона Маккейна. 

Абетка вже піднялася на перше місце серед нових дитячих науково-фантастичних книг на Amazon та на шосте місце серед усіх дитячих книг, а також увійшла до 40 найкращих серед усіх книг для будь-якого віку та будь-якого жанру.

Зокрема, дитяча книга буде доступна до продажу якраз перед тим, як 16 серпня 2024 року в кінотеатрах вийде новий фільм "Чужий" з Кейлі Спені та Ізабелою Мерсед.

Науково-фантастичний фільм жахів Рідлі Скотта "Чужий" 1979 року розповідає про екіпаж космічного корабля "Ностромо", який отримав сигнал лиха з безлюдної планети LV-426. Вони летять туди, щоб довідатися, що сталося. Однак на членів екіпажу нападає прибулець, який пізніше захоплює їхній корабель. Цей фільм став початком франшизи, в межах якої було знято ще п'ять картин.