Дизайнер Руслан Багінський створив два капелюшки для Кейт Міддлтон і королеви Британії Камілли
Фото: The Royal Family

Український дизайнер Руслан Багінський виготовив та подарував капелюшки для королеви Британії Камілли та принцеси Вельської Кейт Міддлтон. Він особисто передав аксесуари тимчасово повіреному у справах Ніколасу Гарроксу. Про це написав бренд Руслана Багінського у соцмережах.

Фото: The Royal Family
Фото: The Royal Family

Для королеви та принцеси дизайнер створив абсолютно різні капелюшки. Королева Британії отримає чорний вовняний берет асиметричної форми, прикрашений суцвіттям шовкових фіалок ручної роботи.

Фото: The Royal Family
Фото: The Royal Family

Для принцеси Вельської дизайнер виготовив зелений капелюх з широкими крисами. Він теж має декоративні елементи у вигляді квітів білої форзиції, які виготовлені з шовку вручну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ukraine.ua (@ukraine.ua)

"Ці неймовірні витвори вшановують багатовікову традицію та поєднують її з сучасними та інноваційними тенденціями, символізуючи багату культурну спадщину наших народів та символізуючи глибокі зв’язки між британцями та українцями", – зазначив дизайнер.

Церемонія передання відбувалася у дворі Посольства Великої Британії та стала можливою завдяки підтримці Міністерства закордонних справ України.