Глядачів збентежила секс-сцена у "Дівчині Міллера" через різницю у віці між акторами
Кадр з фільму

Сексуальна сцена у фільмі "Дівчина Міллера" режисерки Джейд Холлі Бартлетт збентежила глядачів через велику різницю у віці між головними акторами, пише Daily Mail.

Зазначається, що глядачі назвали фільм "огидним", а також багатьом було некомфортно спостерігати за цією сценою через 31-річну різницю у віці між акторами. Головні ролі у стрічці зіграли 21-річна Дженна Ортега і 52-річний Мартін Фрімен.

Сюжет фільму розповідає про 18-річну студентку Каїру, яка знайомиться з професором літератури Джонатаном Міллером. Під час спільної роботи над проєктом між ними зав’язуються складні романтичні стосунки.

Секс-сцена між акторами викликала у глядачів переважно негативну реакцію. Водночас координаторка інтимних сцен Крістіна Арджона запевнила, що акторам було комфортно під час зйомок.

"Упродовж всього процесу з Дженною спілкувалося багато людей, щоб переконатися, що це відповідає тому, що їй комфортно, а вона була дуже рішучою та впевненою у тому, що хоче зробити", — розповіла Арджона.

За її словами, вона обговорювала з Ортегою й Фріменом прийнятний "рівень оголеності" й "додаткові бар’єри", щоб забезпечити "належну відстань" між акторами під час зйомок сексуальних сцен.

Цю інформацію також надали акторам у письмовій формі за 48 годин до зйомок інтимних сцен. Зокрема, актори мали можливість передумати в день фільмування, якщо вони не захотіли б робити якийсь з елементів, які обговорили.

Прем’єра стрічки "Дівчина Міллера" відбулася 26 січня. В український прокат вона вийшла 8 лютого.