Іво Бобул подав у суд на ведучу Емму Антонюк — реакція журналістки
Кадр з інтерв'ю програми "Це ніхто не буде дивитися"

Народний артист України Іво Бобул подав у суд на авторку і ведучу ютуб-каналу "Це ніхто не буде дивитись" Емму Антонюк через скандальне інтерв’ю. Про це артист повідомив в інтерв’ю програмі "Життя відомих людей".

Іво Бобул пояснив, що не давав дозволу публікувати інтерв’ю на YouTube-каналі Емми.

"Я подав за те, що вона виставила. Вона не мала на це права без мого дозволу. Я на це дозволу не давав. Треба все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчому, з людьми — по-людськи. Коли вже я пішов, і мені сказали, які ще там запитання вона готувала мені… Я все одно б пішов! Вона хотіла хайпанути дуже гарно", — повідомив Бобул.

Зокрема на запитання журналіста, чи є Іво сексистом, артист зазначив, що "любить жінок" і "треба визначити, що є таке у суспільстві, я ж казав деякі — не говорив за всіх жінок".

"Я сказав те, що сказав. Я маю право казати, що думаю", — додав артист.

Емма Антонюк вже відреагувала на ймовірний суд з артистом на своїй сторінці в Instagram. Журналістка повідомила, що не отримувала ще жодних матеріалів щодо судового позову.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Emma Antoniuk (@emmocean)

"Зважаючи на відсутність будь-якої додаткової інформації, мені поки нема чого прокоментувати додатково", — написала Антонюк.

Також вона зазначила, що ніколи не отримувала заборони на зйомку чи публікацію інтерв'ю.

У лютому український естрадний артист Іво Бобул в етері програми "Це ніхто не буде дивитися" з ведучою Еммою Антонюк заявив, що зараз жінки "стали розпещені" та "меркантильні". Емма звинуватила Іво у сексизмі. У відповідь на це співак пішов зі студії.