Іво Бобул заявив, що жінки стали "меркантильними" та "розпещеними"
Кадр з інтерв'ю з Іво Бобулом

Український естрадний артист Іво Бобул в етері програми "Це ніхто не буде дивитися" з ведучою Еммою Антонюк заявив, що зараз жінки "стали розпещені" та "меркантильні".

На запитання, чого навчає Бобул свого 16-річного сина про жінок, він наголосив, що жінки бувають різними, та нарікнув, що нині вони дуже змінилися в гірший бік — дуже багато вимагають від чоловіків.

"Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні в неї один, через пару років інший, і так скаче по ліжках з одного до іншого, шукає принца", — додав музикант.

Журналістка почала заперечувати ці слова. Утім, Іво Бобул стояв на своєму. На його думку, "хороші дівчата мають сидіти вдома".

Він наголосив, що зараз жінки змінилися, стали меркантильними: "Думають тільки про себе, про гроші, про те, щоб жити класно, машини, будинки. А ніхто не думає, де чоловік може взяти це все…". Відтак артист заступився за чоловіків, заявивши, що не кожен чоловік може бути банкіром або "папіком".

У подальшій дискусії співак почав розповідати журналістці, що та у свої 32 роки вже повинна мати дітей та чоловіка. Після цього Емма звинуватила Іво у сексизмі. У відповідь на це Іво Бобул викинув подаровану йому книгу та пішов зі студії.