Як діти в "Охматдиті" відсвяткували 14 лютого разом із фондом "Таблеточки" та Aroma Kava

На правах партнерства

Відсутність вільних місць у ресторанах та космічні ціни на квіти в День Святого Валентина — не те, що турбує дітей в "Охматдиті" та їхніх батьків. Кожного дня вони борються зі страшною хворобою, а світ звужується до розмірів лікарняної палати. Та любов у їхньому серці сильніша за все. До рідних, життя, морозива та какао. А ще до басейну, який так полюбляє Алісія — шестирічна підопічна благодійного фонду "Таблеточки".

Саме тому у "свято любові" — 14 лютого "Таблеточки" та мережа кав'ярень Aroma Kava вирішили подарувати дітям, батькам та працівникам лікарні свято. Справжнє "нелікарняне" — зі смачним какао, десертами та танцями із трансформером Бамблбі. Адже діти в "Охматдиті" надзвичайно потребують психоемоційної та матеріальної підтримки.

Як діти в "Охматдиті" відсвяткували 14 лютого разом із фондом "Таблеточки" та Aroma Kava

"Лікування дитячого раку довге і виснажливе. Воно може тривати рік, інколи півтора, два. Більшість цього часу дитина проводить у лікарняній палаті з обмеженим спілкуванням з близькими і друзями та обмеженим доступом до дитячих розваг. Це дуже великий психологічний стрес. Тому важливо, щоб дитинство не ставало на паузу, поки дитина лікується.

Ми вдячні нашим партнерам Aroma Kava за те, що вони привносять у дитячі лікарні радість, позитивні емоції, які допомагають змінити свідомість дітей і їхніх батьків, дати їм усвідомлення, що вони зараз не лише лікуються — вони живуть. Просто у лікарні. Але це життя, і воно має бути наповнене святом і дитячим сміхом", — коментує директорка департаменту програм допомоги Юлія Ноговіцина.

Нехай панує любов!

Як діти в "Охматдиті" відсвяткували 14 лютого разом із фондом "Таблеточки" та Aroma Kava