Кампанія, що чекає свого часу, від України отримала премію на Каннському кінофестивалі
Фото: Oddee agency

Державне агентство з розвитку туризму України (ДАРТ) отримало Срібного Дельфіна на фестивалі Cannes Corporate Media & TV Awards за промокампанію туристичних локацій України. 

Зазначається, що через повномасштабне вторгнення ця кампанія не відбулась і чекає свого часу до перемоги. Саме під цією назвою промокампанія і була подана на конкурс: "Campaign waiting to happen".

Відповідно до задуму, кампанія складається з банерної реклами, публікацій та яскравих роликів про основні туристичні локації України. Креативна агенція Oddee спільно з партнерами з ДАРТ обрали шість основних локацій. Вони створили сценарій кожного відео, враховуючи особливості локації та інтереси цільової аудиторії. 

Показали бурхливе та драйвове життя Києва, поділились гіпнотичними та дещо моторошними краєвидами Чорнобиля, який буде цікавим для екстремалів з усіх куточків світу. Презентували курорти в Карпатах з їх можливостями для спокійного та комфортного відпочинку, неповторним колоритом. А також присвятили ролики іншим містам і локаціям. 

Все це було об’єднано головною ідеєю: показати різноманітність та унікальність України, її красу та можливості для абсолютно різних видів відпочинку. 

"Впевнені, що ця кампанія скоро знову стане актуальною і допоможе багатьом людям з інших країн побачити Україну", — розповів співзасновник Oddee agency Іван Базар.

Фестиваль Cannes Corporate Media & TV Awards — одна з найпрестижніших міжнародних нагород у сфері бізнес-кіно. Проводиться з 2010 року.

Нагородою відзначають кращі роботи в галузях корпоративних фільмів і відео, онлайн-медіа, продакшену та документальних фільмів. Свого часу призерами були такі платформи, як ВВС та HBO.