Latexfauna випустили еротичний кліп на пісню Masandra, щоб зібрати гроші на ЗСУ – відео
Кадр із кліпу

Український інді-поп гурт Latexfauna випустив еротичний кліп на пісню Masandra. Відео складається з однієї сцени та одного кадру. Кліп можна подивитися вже зараз, а пісня Masandra вийде на цифрових платформах 15 вересня.

Режисером кліпу став українсько-ізраїльський кліпмейкер Інді Хайт. Процес знімання роботи можна переглянути, підписавшись на новостворений акаунт гурту на OnlyFans.

"Давайте без лишньої скромності. Ми зняли найвідвертіший кліп в історії українського шоубізнесу. Якщо ви хочете подивитися на процес зйомок сього шедевру від пана Інді Хайта, то підписуйтеся на наш OnlyFans, там ви побачите всі нюанси зйомок. А всі гроші з ваших підписок ми направимо на закупівлю дронів для ЗСУ", — пишуть музиканти в описі під відео.

Нещодавно Latexfauna став першим музичним гуртом України, який запустив власну сторінку на платформі OnlyFans, що є популярною серед генераторів "дорослого" контенту.

На OnlyFans-сторінці групи вже є невидана акустична пісня "Люцерна", яку оголеним виконує фронтмен Діма Зезюлін, а також еротична фотосесія. Надалі музиканти будуть там публікувати унікальний контент із подорожей, розбори гітарних, басових і клавішних партій із пісень гурту та "розпусні фото й відеоматеріали".

Latexfauna — український музичний гурт у жанрі чилвейв. Виконує пісні українською та суржиком. Заснований у 2015 році.