Марго Роббі заробила за роль у "Барбі" 50 мільйонів доларів
Кадр з фільму "Барбі"

33-річна австралійська акторка Марго Роббі, яка зіграла головну героїню фільму "Барбі", заробила за цей фільм 50 мільйонів доларів — це сума зарплати акторки та бонуси від рекордних зборів. Про це пише Variety з посиланням на кілька джерел.

Сам фільм за майже місяць прокату заробив 1,18 мільярда доларів — це 526,3 мільйона доларів у внутрішньому прокаті, а також 657,6 мільйона доларів у міжнародному. Зазначається, що ця цифра буде ще зростати, враховуючи, що "Барбі" все ще очолює касові збори.

Фільм став другим найкасовішим релізом в історії Warner Bros. після стрічки "Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії: Частина 2", яка зібрала $1,34 млрд у світі та є 13 найкасовішим фільмом в історії за увесь час.

Також "Барбі" став першим фільмом, знятим режисеркою, якій вдалося заробити мільярд у прокаті. Випередивши "Крижане серце" (1,3 мільярда) та "Крижане серце 2" (1,45 мільярда), зняті Дженніфер Лі та Крісом Баком, а також "Капітан Марвел" (1,1 мільярда), знятий Анною Боден та Раяном Флеком.

Компанія LuckyChap Entertainment, що належить Марго Роббі, виступила як продюсер "Барбі". Вона особисто обрала Гервіг для посади режисера та співавтора проєкту, спільно з її партнером Ноа Баумбахом. Спочатку Роббі розглядала можливість залучити Галь Гадот для головної ролі Барбі, але пізніше Гервіг переконала її самій взяти цю роль на себе.

У кінотеатрах фільм "Барбі" вийшов 21 липня. За сюжетом, Барбі та Кен залишають ляльковий світ, щоб потрапити у "реальне життя". Барбі в фільмі зіграла Марго Роббі, а Кена — Раян Гослінг.

Бюджет стрічки становив приблизно $145 млн, не враховуючи маркетингової кампанії.