Співак The Weeknd відмовився від псевдоніма — тепер він виступатиме під власним іменем
Фото: theweeknd/instagram

Канадський співак, автор пісень та актор, який побудував свою кар'єру під сценічним ім'ям The Weeknd, вирішив повернутися до свого імені,  даного йому при народженні — Ейбел Тесфає, пише Sky News.

Ще у квітні артист запитав своїх шанувальників, чи варто йому виступати під ім'ям, даним йому батьками.

"Як щодо того, щоб називатися "Ейбел, офіційно відомий як The Weeknd?" — запитав він своїх шанувальників у твіті, який зібрав понад 100 000 лайків.

В інтерв’ю журналу W співак розповів, що хоче "вбити The Weeknd". Він також зазначив, що зараз переживає кризу ідентичності, яка зумовлена розмежуванням між ним як особистістю та ним як сценічною персоною.

"Зараз я переживаю катарсис і поступово наближаюся до того місця і часу, коли готовий закрити главу The Weeknd", — додав Тесфає.

За словами співака, його наступний альбом, ймовірно, стане останнім під псевдонімом. "Я все ще хочу вбити The Weeknd. І я це зроблю. Зрештою я точно намагаюся скинути цю шкіру і відродитися".

33-річний артист нещодавно оновив своє ім’я у своїх облікових записах Twitter та Instagram на Abel Tesfaye (Ейбел Тесфає).

Ейбел Тесфає (The Weeknd) народився в Торонто в родині іммігрантів з Ефіопії. Тесфає прославився після того, як у 2010 році завантажив свої перші пісні на YouTube.

За свою музичну кар'єру він виграв чотири премії Ґреммі, випустив понад 45 платинових синглів та альбомів, а також побив багато музичних рекордів.