Північне сяйво і ритм еквалайзерів: оголосили тему й айдентику Євробачення-2024
Фото: eurovision.tv

Шведська телерадіокомпанія SVT та Європейська мовна спілка (EBU) оприлюднили тему 68-го пісенного конкурсу — Вогні Євробачення. Про це йдеться на сайті конкурсу.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Також представили візуальну айдентику конкурсу. Створюючи її, дизайнери поєднали північне сяйво й гармонійний ритм звукових еквалайзерів.

Концепція базується на простих лінійних градієнтах, графічні рішення універсальні й легко адаптуються відповідно до потреб і пристроїв. Натхненням дизайнерів стали вертикальні лінії, що пронизують як північне сяйво, так і звукові еквалайзери.

"Наша айдентика — це не просто логотип, а ціла історія, основою якої є північне сяйво, а рушійною силою — колірна палітра бренду Євробачення. Таке поєднання елементів створює динамічну й універсальну палітру, яка відкривається для творчого використання у різні способи", — розповів Йохан Белло з дизайнерської агенції Uncut, який створив художнє оформлення.

68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, в травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Півфінали відбудуться 7 та 9 травня. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня.