Понад 300 українських та іноземних артистів виступлять на фестивалі V`YAVA Єднання
Фото: Unsplash

З 23 до 26 травня у Києві відбудеться найбільший музично-культурний фестиваль цього літа V`YAVA Єднання. Захід пройде на Aртзаводі Платформа і збере близько 400 українських та іноземних митців та артистів.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

"Чотириденна подія заміксує на одному майданчику сучасне й автентичне, музику й арт, танець і спорт. Усім проявам культури знайдеться місце на V`YAVA Єднання", – повідомляють організатори.

Фестиваль розділять на п’ять різних сцен, де зіграють понад 400 різножанрових українських та зарубіжних артистів. Свої шоукейси на заході представлять MUZVAR, Mixmag Ukraine та Megogo.

Також на V`YAVA Єднання виступлять ONUKA, Go_A, СКАЙ, Саша Чемеров, O.TORVALD, ZIFERBLAT, CHEEV, Phill It, KRUT, Пиріг і Батіг, Стас Корольов & Vesnavoseny, ТОНКА, MAYOROVA, TEMBER BLANCHE, DIMA PROKOPOV, BRYKULETS, Kurs Valut, Si Process, NAZVA, KHAYAT, Renie Cares, ГОНЯ, Sheetel, Feels, Gorim!, MC Реп, Budchuk & Friends, KARTA SVITU та інші талановиті артисти.

На гостей заходу чекатимуть різноманітні майстеркласи. Серед яких будуть навчати гончарству, ткацтву, ковальству, випіканню жайворонків із тіста, різьбленню, грі на народних інструментах, майструванню ляльки-мотанки, ліпленню з глини, народному розпису та ритуванню по шкірі.

Зокрема, на фестиваль привезуть гастрономічні делікатеси: сири з українських сироварень, мед із сімейних пасік, наливки та солодощі.

У межах фестивалю відбудеться виставка "identification. Код нації". На ній будуть представлені понад 100 творів 19 українських митців у жанрах живопис, фотографія, інсталяція, графіка, скульптура та digital art.

Для гостей з дітьми або з тваринами розмістять спеціальні локації.

Дитячу локацію на фестивалі розділять на зони активності, творчості та спілкування. Кожна з них буде насичена розважальними заходами.

А в зоні для тварин — відбуватимуться цікаві зустрічі з кінологами та їхніми песиками. Під час них фахівці розкажуть про виховання й утримання улюбленців, а також трюкове дресирування.

Фестиваль пройде 23–24 травня з 16:00 по 23:00 та 25–26 травня з 14:00 по 23:00.

За адресою: Aртзавод Платформа, вул. Якова Гніздовського, 1а (Магнітогорська, 1а), метро "Лісова", поряд з ТЦ "Даринок".