У Києві відбудеться музично-культурний фестиваль V`YAVA Єднання
Фото: Unsplash

У Києві з 23 до 26 травня на Aрт-заводі Платформа пройде найбільший музично- культурний фестиваль V`YAVA Єднання.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

Організатори фестивалю прагнуть популяризувати українську культуру, саме тому на гостей чекають виступи різножанрових українських артистів у різних форматах: від традиційних мелодій до сучасних електронних бітів, від потужних рок-лайвів до камерних концертів.

На фестивалі будуть виступати понад 60 музикантів на пʼяти тематичних сценах. Зокрема — ONUKA, Go-A, СКАЙ, O.TORVALD, ZIFERBLAT, Саша Чемеров, Cheev, Phil it, MAYOROVA, Стас Корольов & Vesnavoseny, KRUT, Тонка, Nazva, Tember Blanche, Cepasa, Si process, Kurs Valut, Votuma, Пиріг і Батіг, Hidden Elemet (live), Гоня та інші.

Також на події виступить драм-енд-бейс продюсер та ді-джей — Тоні Колман, відомий під ім’ям London Elektricity.

"Мета події — надважлива. Команда V`YAVA Єднання збиратиме 3 мільйони гривень на потреби третьої окремої штурмової бригади, а також на закупівлю для лікарень прифронтових областей вкрай необхідних наразі інкубаторів для новонароджених разом з United24", – повідомляють організатори фестивалю.

На фестивалі проведуть різноманітні майстер-класи, виставки, спортивні змагання. Також будуть розміщені дитячі зони та майданчики, фудкорти та ярмарок.