Репер Снуп Доґґ стане спеціальним кореспондентом на Олімпійських іграх у Парижі
Фото: EPA

Американський реп-виконавець Снуп Доґґ стане запрошеним кореспондентом на Олімпійських іграх 2024 року, які відбудуться в Парижі з 26 липня до 11 серпня, пише NBC.

Під час Ігор репер спілкуватиметься з ведучим Олімпійських ігор NBC Майком Тіріко та надасть глядачам у США свій унікальний погляд на те, що відбувається в Парижі. Починаючи з 26 липня Снуп Доґґ досліджуватиме визначні памʼятки Парижа, відвідуватиме олімпійські змагання і заходи, а також зустрічатиметься зі спортсменами, їхніми друзями та сімʼями.

"Я виріс, спостерігаючи за Олімпійськими іграми, і я в захваті від того, що всі ці неймовірні спортсмени показуватимуть клас в Парижі. Це свято майстерності, відданості та прагнення до величі", — зазначив Снуп Доґґ.

Зокрема, музикант додав, що "це будуть неймовірні змагання", і він обов'язково "додасть до них свого стилю".

Виконавчий продюсер і президент NBC Olympics Production Моллі Соломон зазначила, що Снуп Доґґ отримав цю роль після того, як став фаворитом уболівальників під час Олімпіади в Токіо у 2021 році, коли він і Кевін Харт коментували основні моменти для Peacock. "Ми не знаємо, що відбуватиметься кожного дня, але знаємо, що він додасть свій унікальний погляд на наше оновлене олімпійське шоу в прайм-тайм", — додала ​​Соломон.

Snoop Dogg (справжнє імʼя — Келвін Кордозар Бродус-молодший) — американський репер, продюсер і актор. Почав свою карʼєру в 1992 році після знайомства з репером і продюсером Dr. Dre.