Співзасновник concert.ua Дмитро Феліксов відкрив інтернет-книгарню
Фото: Дмитро Феліксов / Instagram

Співзасновник concert.ua Дмитро Феліксов запустив інтернет-книгарню Readeat. Про це Феліксов повідомив у Instagram. 

1 вересня цього року на вулиці Антоновича у Києві запрацювала книгарня-кавʼярня Readeat. За словами засновника закладу, відкриття фізичної книгарні дозволило отримати необхідний кредит довіри від видавців, із якими підприємець уклав договори про постачання книг в інтернет-магазин.

"Ми співпрацюємо з тим самим переліком видавництв, що і в книгарні. Деякі книги не будуть доступні на сайті ще деякий час. Це переважно іноземна література, подарункові видання. Але ми працюємо над цим. Потрібен ще деякий час", — зазначив Феліксов у коментарі LIGA.Life.

З інтернет-магазином Феліксов пішов не складним шляхом, але він виконує задачу, яка перед ним стоїть. Перша функція — розміщувати асортимент. Друга — можливість купити книгу. "І третя — я заклав сюди певну соціальну функцію про створення книжкових плейлистів, і це теж реалізовано", — каже засновник книгарні.

Зараз в онлайн-магазині представлені лише друковані книги. Електронні та аудіо планують додати в майбутньому. "У мене є ідея, яким чином подолати піратство в українському інтернеті. І як зробити так, щоб завдяки електронній книзі люди ще більше читали", — розповів Дмитро Феліксов.

Readeat — книгарня у Києві та книжковий онлайн-сервіс. Зазначається, що книжкові полиці книгарні поділені не лише за жанрами чи категоріями, а й за настроями та періодами життя.