Студія Marvel звільнила актора Джонатана Мейджорса через справу про напад на жінку
Фото: Reuters

Студія Marvel звільнила актора Джонатана Мейджорса, який мав зіграти головну роль у фільмі "Месники: Династія Канга". Суд присяжних у Нью-Йорку визнав його винним у нападі на колишню дівчину, пише BBC.

Джонатана Мейджорса визнали винним у спричиненні тілесних ушкоджень з необережності, а також у домаганнях. Мейджорсу загрожує позбавлення волі на строк до одного року. Фінальний вердикт мають винести 6 лютого.

Після рішення суду представник Marvel заявив, що студія більше не співпрацюватиме з актором. Зйомки нового фільму повинні були розпочатися на початку 2024 року.

Студія продовжить роботу над фільмом без нього. Marvel вже найняла сценариста Майкла Волдрона для роботи над новим сценарієм. Наразі невідомо, чи планує Marvel Studios замінити його іншим актором, чи забрати його персонажа з фільмів.

Мейджорс зіграв лиходія Канга Завойовника у фільмах Marvel. У лютому минулого року він знявся у фільмі "Людина-мураха та Оса: Квантоманія" та в серіалі Disney+ "Локі", який зараз виходить у другому сезоні. Зокрема, він мав знову зіграти роль у наступній стрічці "Месники: Таємні війни".

У березні 2023 року актора затримала поліція після дзвінка до служби екстреної допомоги. 30-річна Грейс Джаббарі звинуватила актора в тому, що він її вдарив і домагався її під час побутової суперечки. Джаббарі тоді отримала легкі травми голови та шиї та була доставлена ​​до лікарні.

Пізніше виявилося, що жінка отримала ушкодження після того, як пара побилася за телефон в орендованій машині в Нью-Йорку. Інцидент стався, коли Джаббарі побачила на телефоні Мейджорса текстове повідомлення від іншої жінки, в якому були слова "Як би я хотіла поцілувати тебе прямо зараз". Намагаючись повернути свій телефон, актор схопив свою тодішню дівчину, викрутив їй руку за спину та вдарив по голові.