Том Голландер помилково отримав бонусні виплати Тома Голланда за фільм "Месники"
Фото: Allison Dinner / EPA

Британський актор Том Голландер помилково отримав семизначну бонусну виплату Тома Голланда за фільм "Месники", пише The Variety.

Тома Голландера, відомого за ролями у фільмах "Пірати Карибського моря" і "Гордість і упередження" й серіалі "Білий лотос", часто плутають із зіркою фільмів про "Людину-павука" 27-річним Томом Голландом через співзвучність імен.

Голландер розповів, що якийсь час вони з Голландом мали спільного агента, й люди з бухгалтерії дещо заплуталися. Тому йому прийшов чек із бонусними виплатами за фільм "Месники".

56-річний актор отримав помилковий бонус під час перегляду вистави, в якій грав його друг. "Я самовдоволено сидів у залі, щойно зробив шоу BBC за $30 000 — це мало допомогти мені пережити наступний рік. Я думав тоді, що я дуже успішний", — розказав Голландер.

За його словами, під час перерви він вирішив перевірити свою електронну пошту й побачив, що отримав листа від агентства, у якому було написано: "Платіжна квитанція для премії за першу касу за Месників".

Том Голландер. Фото: Neil Hall / EPA
Том Голландер. Фото: Neil Hall / EPA

Голландер відзначив, що перша думка, яка доволі логічно промайнула в його голові, була, що "не думаю, що я граю в "Месниках", однак він продовжив далі читати лист.

"Це була неймовірна сума грошей. Це не була його зарплата. Це був його перший касовий бонус. Не весь бокс-офіс, а лише перший. І це було більше грошей, ніж я коли-небудь (бачив). Це була семизначна сума. Моє почуття самовдоволення зникло", — додав актор.

Він відзначив, коли його з кимось знайомлять, то він часто бачить на обличчях у людей "спочатку схвилювання, потім — збентеження й розчарування", оскільки вони очікували зустрітися з "Людиною-павуком".