Творці фільму "Мавка. Лісова пісня" створять анімаційний фільм спільно з Антоніо Лукічем
Фото: Animagrad Studio

Українські творці анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" спільно з режисером фільму "Люксембург, Люксембург" Антоніо Лукічем створять комедійний анімаційний мультфільм. Про це режисери оголосили під час фестивалю анімаційних фільмів в Ансі, повідомляє Variety.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Фільм, створений компаніями Animagrad та Telescope Animation, "Сімейний загін" буде комедійною драмою, яка орієнтована на молодь. У центрі сюжету анімаційної стрічки буде покладено історію Сергія Пунька — самотнього заправника, чиє життя змінюється після помилки янгола смерті, який відправляє чоловіка на небеса. 

Сергій отримує другий шанс на життя і має повернутися на Землю, щоб знайти хоча б одну людину, якій він потрібен. Заправник вирушає на пошуки свого батька, заводячи друзів дорогою та рятуючи життя дитини.

"Анімація — це унікальний жанр, який процвітає на зіставленні, витончено сплітаючи, здавалося б, непорівнянні  елементи. У стрічці ми заглиблюємося в абсурдність життєвих контрастів, поєднуючи гумор із гострими соціальними коментарями. Це свідчення стійкості людського духу, що знаходить відгук у глядачів по всьому світу", – розповідає кінопродюсерка Анна Єлісєєва.

Антоніо Лукіч доєднається до створення мультфільму як креативний продюсер.

"Як креативний продюсер-початківець, я надзвичайно радий бути в команді творців стрічки. Моя мета – допомогти талановитим людям знайти своє ідеальне середовище, і для багатьох таким середовищем є анімація. Чому анімація, запитаєте ви? Тому що вона має можливість досліджувати сфери, розміщені поза межами досяжності камери. Я твердо переконаний, що гумор та іронія є його природною мовою. Цей фільм стане справжньою сенсацією", – зазначає Лукіч.

Режисером фільму стане Костянтин Федоров, а художником-постановником — Кріс Коскінен. Обидва працювали у творчій групі фільму "Мавка. Лісова пісня".

Федоров описує фільм як трансформаційну подорож самопізнання та спокути, що запрошує глядачів дослідити складнощі життя та людських стосунків.