Тиждень українського дизайну та інновацій став офіційним членом World Design Weeks
Фото: Ukrainian Design & Innovation Week

Ukrainian Design & Innovation Week офіційно приєднався до спільноти World Design Weeks. Подія, що вперше пройшла в Києві цієї осені, зібрала більше ніж 6000 онлайн- та офлайн-відвідувачів на 20 різнопланових заходах.

World Design Weeks — це мережа тижнів дизайну та фестивалів, що проводяться по всьому світу. Наразі WDW налічує більш ніж 40 подій, серед яких Tokyo Design Week, Singapore Design Week, Barcelona Design Week, Venice Design Week, Dutch Design Week, Boston Design Week тощо.

Ukrainian Design & Innovation Week — мультидисциплінарна платформа для об’єднання креативності, інновацій та дизайну в одному місці. Платформа, де можна відкрити для себе нові розробки та концепції, які вже змінюють обличчя сучасного дизайну в Україні.

Зокрема, тут можна почути від провідних експертів та дизайнерів, як стійкість може проникати в різні сфери життя — від архітектури до моди, від інтер'єру до транспорту.

"Для нас дуже символічно, що, попри всі перепони, нам вдалось реалізувати Тиждень українського дизайну та інновацій й отримати визнання серед наших колег. Символічно зробити це саме зараз, коли важливо демонструвати всьому світу, що ми — талановита нація, яка постійно рухається вперед, до перемоги, незважаючи ні на що. Можемо вважати, що ще один крок в інтеграцію до культурної спільноти ЄС зроблено успішно", — поділились організатори UDIW.