У Києві після двох років перерви знову проведуть фестиваль "Вулична Їжа"
Фото: Unsplash

Організатори фестивалю "Вулична Їжа" проведуть захід 1 та 2 червня на Артзаводі "Платформа" у Києві. Про це вони написали у соцмережах.

Серед форматів – котлета по-київськи, ребра на грилі й бургери із фермерським мʼясом. Окрім того, чебуреки та янтики, морозиво зі смаком гарбуза та карамелі, буряка та бринзи, полтавські галушки із соусами та пончики й пироги.

Instagram: vulychnayizha
Instagram: vulychnayizha

"Цього року ми співпрацюємо з благодійними фондами та організаціями, які підтримують ЗСУ та постраждалих від військових дій в Україні. Збираємо донати та підтримуємо фонди медійно та офлайн на фестивалі", – пишуть організатори.

Зокрема, на фестивалі буде найбільший фудмаркет в Україні із 40 резидентами.

Також проведуть благодійні аукціони та маркети крафтових товарів від локальних виробників й товарів для домашніх улюбленців. На фестивалі будуть виступи музичних гуртів, кінотеатр та лекторій, дитячий майданчик, зони відпочинку й спортивні розваги.

Організатори зазначили, що для військових, дітей до 12 років та вагітних — вхід вільний. Безоплатні квитки вони зможуть отримати на касі входу в день заходу, надавши посвідчення чи свідоцтво про народження відповідно.