Квір-кінофестиваль Sunny Bunny анонсував безкоштовні абонементи для військових
Фото: Sunny Bunny

Кінофестиваль ЛҐБТКІА Sunny Bunny відбудеться в Києві вдруге. Організатори представили новий дизайн та анонсували безкоштовні абонементи для військових. Про це повідомляє Суспільне Культура.

Організатори заходу запрошують військових відвідати покази фільмів в кінотеатрі "Жовтень" безкоштовно. Для цього військові можуть прийти у перший день фестивалю та забрати абонемент на стійці акредитації. Необхідно буде лише показати військове посвідчення учасника бойових дій або інший аналогічний документ.

Крім того, для проведення Sunny Bunny диджитал-агенція Hexagon розробила новий дизайн фестивалю.

Фото: Sunny Bunny
Фото: Sunny Bunny

"Головний меседж за цими яскравими та текстурними макрофото; така подача може працювати як свідчення еволюції у питаннях толерантності та правах людини; хоча ми розуміємо, що деякі сприймуть це як провокацію. Окреме питання, чи має тіло та його атрибути когось провокувати", — зазначають дизайнери.

Фото: Sunny Bunny
Фото: Sunny Bunny

За словами організаторів, фестиваль створений з метою підіймати теми людяності, відкритості та відображати тенденції в українському суспільстві.

Sunny Bunny у 2024 році проходитиме з 19 до 26 квітня в кінотеатрі "Жовтень".

  • У 2024 році в межах Sunny Bunny відбудеться основний конкурс повнометражних ігрових фільмів, програми дебютних фільмів "Нові барви", документальних фільмів та дитячих фільмів "Квірчик". Буде продемонстрована широка палітра національних та міжнародних короткометражних фільмів, вперше буде проведено міжнародний конкурс короткометражних квір-фільмів.
  • Перший фестиваль відбувся влітку 2023 року. Кінофестиваль постав з однойменної програми кінофестивалю "Молодість", яка існувала понад 20 років. Свого часу нагорода за найкращий фільм на тему ЛҐБТ+ стала однією з найстаріших у світі серед неспеціалізованих кінофестивалів.
  • В межах першого фестивалю показали понад 60 повнометражних та короткометражних фільмів з усього світу.