У Києві пройшли Дні адопції для тварин: 134 чотирилапі знайшли новий дім
Фото: Unsplash

22 та 23 червня в Міжнародному виставковому центрі пройшли Дні адопції для тварин з відомих притулків. У підсумку заходу новий дім знайшли 134 тварини. Про це повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

"У Києві відбулися наймасштабніші в Україні Дні адопції тварин. Цей захід об’єднав відомі притулки столиці та області, а також десятки волонтерів. Новий дім знайшли 134 тварини: 72 собаки та 62 коти. Вітаємо нових власників і закликаємо всіх киян наслідувати цей приклад – не купувати, а брати тварин із притулків", – сказав Володимир Прокопів.

Також на заході були облаштовані ігрові зони для дітей, для нових власників тварин були передбачені майстер-класи та тренінги, а для всіх без винятків відвідувачів – комфортні умови для знайомства з тваринами. 

За словами директора КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Сергія Сабурова, кожен, хто прихистив тварину в межах Днів адопції, отримав приємні подарунки: запас корму, засоби для оброблення від паразитів, знижки на ветеринарні послуги та зоотовари.