В Італії помер креативний директор Moschino Давіде Ренне
Фото: Moschino / Instagram

Італійський модельєр Давіде Ренне помер через дев'ять днів після того, як став креативним директором Moschino, у віці 46 років. Про смерть модельєра написали на сторінці Moschino.

Причина смерті невідома, однак представник компанії Массімо Ферретті послався на "раптову хворобу" і зазначив, що він помер у Мілані в п'ятницю, 10 листопада.

"Немає слів, щоб описати біль, який ми відчуваємо в цей гіркий момент. Давіде приєднався до нас лише кілька днів тому, коли раптова хвороба передчасно забрала його від нас. Ми досі не можемо повірити в те, що сталося. З Давіде ми працювали над амбітним проєктом — з ентузіазмом та оптимізмом щодо майбутнього. Попри те що він був з нами дуже недовго, Давіде зумів одразу завоювати любов і повагу", — розповів Ферретті.

Раніше Ренне очолював відділ жіночого одягу в Gucci, де він працював майже 20 років.

Про призначення Ренне креативним директором Moschino було оголошено в жовтні. Він мав представити свою першу колекцію для бренду на Тижні моди в Мілані в лютому 2024 року.

"Франко Москіно мав прізвисько для своєї дизайнерської студії — la sala giochi, ігрова кімната. Це глибоко резонує зі мною: те, чого мода — особливо дім Moschino — може досягти своєю величезною силою, має бути досягнуто з почуттям гри, радості. Почуттям відкриття та експерименту", — казав Давіде Ренне під час свого призначення.