В Києві навколо озер Йорданське та Кирилівське облаштовують парк: що там буде
Фото: Вечірній Київ

У парку навколо озер Йорданське та Кирилівське в Оболонському районі Києва облаштовують парк. Про це повідомила виконувачка обов'язків генерального директора КО "Київзеленбуд" Вікторія Середіна, пише "Вечірній Київ".

Озеленення та облаштування території розпочалося ще у 2021 році, наразі роботи поновили. У 2023 році на верхній пішохідній зоні площею 900 кв. поклали ФЕМ плитку та облаштували велосипедну доріжку. Невдовзі розпочнуть роботи із прокладання нижньої прогулянкової доріжки.

Фото: Вечірній Київ
Фото: Вечірній Київ

Також облаштували частину зовнішнього освітлення. Надалі продовжать встановлювати вуличні ліхтарі та облаштовувати пандус. Зокрема, в парку має зʼявитися дитячий майданчик і газон на схилах.

Капремонт парку відбуватиметься у два етапи: спочатку благоустрій території проведуть біля озера Йорданське, потім — біля озера Кирилівське.

Фото: Вечірній Київ
Фото: Вечірній Київ

Відповідно до проєкту, крім пішохідних доріжок, передбачені система освітлення, поливу, влаштування декількох дитячих майданчиків та зони занять спортом, модульної громадської вбиральні, зони солярію.