У Нешвіллі невідомі грабіжники застрелили репера Кріса Кінга
Фото: whoischrisking

20 квітня у Нешвіллі в штаті Теннессі (США) невідомі застрелили репера Кріса Кінга. Йому було 32 роки. Про це повідомляє Billboard.

За словами детективів Нешвілла, Кріс Кінг, справжнє ім'я якого було Крістофер Чікс, був із друзями близько 02:30 ночі, коли троє невідомих спробували їх пограбувати.

"29-річний потерпілий повідомив, що компанія весело проводила час, перш ніж троє підозрюваних спробували пограбувати їх. Саме тоді він почув постріли і зрозумів, що його поранили", — розповіли в поліції.

Друг Кінга вижив, а сам музикант помер у лікарні Вандербілта. Поліція не оприлюднила ім'я вцілілого потерпілого.

В соціальних мережах друзі репера висловили слова співчуття. Зокрема, Джастін Бібер, з яким Кінг жив певний час, написав у суботу у своєму Instagram: "Люблю тебе, брате. Це боляче. Будь ласка, згадайте його сім'ю у своїх молитвах. Побачимося в раю, брате".

Найкращий друг репера Тріпі Ред опублікував карусель фотографій покійного Кінга з підписом: "Мені так боляче, що я навіть не можу думати. Люблю тебе, брате, повертайся!!!!!". У підписі Ред подякував Кінгу за те, що той познайомив його з генеральним директором 10K Projects Еліотом Грейнджем, а також партнером-засновником Create Music Group Майло Стоуксом.

"У нього завжди була найкраща енергетика. У нього було так багато друзів", – написав Ред.

8 квітня музикант випустив свою останню пісню під назвою Seeing Double Seeing Double. Репер перебував у штаті Теннессі, щоб виступити в п'ятницю ввечері на фестивалі Nashville Cannafest.