У Нешвіллі невідомі грабіжники застрелили репера Кріса Кінга
Фото: whoischrisking

20 квітня у Нешвіллі в штаті Теннессі (США) невідомі застрелили репера Кріса Кінга. Йому було 32 роки. Про це повідомляє Billboard.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

За словами детективів Нешвілла, Кріс Кінг, справжнє ім'я якого було Крістофер Чікс, був із друзями близько 02:30 ночі, коли троє невідомих спробували їх пограбувати.

"29-річний потерпілий повідомив, що компанія весело проводила час, перш ніж троє підозрюваних спробували пограбувати їх. Саме тоді він почув постріли і зрозумів, що його поранили", — розповіли в поліції.

Друг Кінга вижив, а сам музикант помер у лікарні Вандербілта. Поліція не оприлюднила ім'я вцілілого потерпілого.

В соціальних мережах друзі репера висловили слова співчуття. Зокрема, Джастін Бібер, з яким Кінг жив певний час, написав у суботу у своєму Instagram: "Люблю тебе, брате. Це боляче. Будь ласка, згадайте його сім'ю у своїх молитвах. Побачимося в раю, брате".

Найкращий друг репера Тріпі Ред опублікував карусель фотографій покійного Кінга з підписом: "Мені так боляче, що я навіть не можу думати. Люблю тебе, брате, повертайся!!!!!". У підписі Ред подякував Кінгу за те, що той познайомив його з генеральним директором 10K Projects Еліотом Грейнджем, а також партнером-засновником Create Music Group Майло Стоуксом.

"У нього завжди була найкраща енергетика. У нього було так багато друзів", – написав Ред.

8 квітня музикант випустив свою останню пісню під назвою Seeing Double Seeing Double. Репер перебував у штаті Теннессі, щоб виступити в п'ятницю ввечері на фестивалі Nashville Cannafest.