В Шотландії можна безплатно орендувати будинок Шрека: деталі
Фото: Airbnb

З 13 жовтня на сервісі Airbnb з’явиться можливість забронювати житло Шрека з однойменного мультфільму. Будинок знаходиться в Шотландії, згідно з оголошенням, орендодавцем виступає Осел.

Житло можна орендувати на одну-дві ночі максимум для трьох гостей із 27 до 29 жовтня. Оренда буде безплатною, як данина тому, що болото Шрека стало притулком для казкових персонажів. 

Фото: Airbnb
Фото: Airbnb

"Болото Шрека чудове. Просто прекрасне, ідеальне місце для розваг. Мені подобається тут все: зарослий ландшафт, скромний інтер’єр, гарні валуни. Я не можу дочекатися, коли гості самі відчують цей брудний шматочок раю", — розповів Осел.

Зазначається, що гості матимуть змогу провести час біля вогнища, щоб розповідати історії до ночі. Вони також зможуть відпочити та насолодитися парфе, гріючись під теплим світлом "свічок із вушної сірки". А вранці Осел приготує відвідувачам вафлі. 

Фото: Airbnb
Фото: Airbnb

Бронювання можуть здійснити лише користувачі з активним профілем Airbnb. Серед мешканців не можуть бути діти віком до 5 років.

В оголошенні зазначають, що у будиночку немає туалету та ванної кімнати – вони розташовані в окремій будівлі, за 20 метрів від будинку Шрека.

Фото: Airbnb
Фото: Airbnb
Фото: Airbnb
Фото: Airbnb
Фото: Airbnb
Фото: Airbnb