Ведучими Євробачення-2024 у Мальме стануть Петра Меде та Малін Акерман
Фото: eurovision/Instagram

Ведучими 68-го пісенного конкурсу Євробачення-2024 у шведському Мальме стануть телеведуча Петра Меде, яка вже втретє вестиме шоу, та голлівудська акторка Малін Акерман. Про це повідомили організатори на офіційному сайті конкурсу.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Вони разом вестимуть три трансляції з Мальме 7, 9 і 11 травня. Вперше Меде проводила Євробачення у 2013 році, а у 2016 році її партнером був переможець конкурсу 2015 року Монс Зелмерлев.

Петра Меде — одна з найпопулярніших телеведучих і коміків у Швеції, вона вела Melodifestivalen, QX-gala та Guldbaggegalan і має власне шоу Петри Меде на TV3.

Малін Акерман народилася в Стокгольмі та виросла в Канаді. Наразі вона живе в Лос-Анджелесі зі своєю сім'єю. Вона зауважила, що хоча звикла виступати як на сцені, так і на екрані, Євробачення — це зовсім новий досвід.

"Я дуже схвильована і трохи нервую, але в позитивному сенсі. Мені завжди подобалося Євробачення, і бути частиною цього фантастичного шоу разом з Петрою – це мрія. Крім того, Петра — одна з найсмішніших жінок, яких я коли-небудь зустрічала", – розповіла Акерман.

68-й пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, у травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Півфінали, в одному з яких братиме участь і представник від України, відбудуться 7 та 9 травня, а фінал — 11 травня.