Зйомки другого сезону "Останні з нас" відклали через зайнятість Педро Паскаля
Фото: HBO

 Стрімінговий сервіс HBO відклав зйомки другого сезону серіалу "Останні з нас" (The Last of Us) через щільний графік актора Педро Паскаля, який виконує головну роль у стрічці, повідомляє Insider Gaming.

Наразі Педро Паскаль працює над фільмами "Гладіатор 2" Рідлі Скотта та "‎Фантастичною четвіркою" Метта Шекмана, де зіграє роль Ріда Річардса.

Другий сезон базуватиметься на продовженні відеогри The Last of Us Part II. Дія гри відбувається через 5 років після подій першої частини й через 25 років після глобальної катастрофи — пандемії, викликаної мутацією грибка кордицепсу.

Сюжет зосереджується на двох персонажах, чиї життя переплітаються: Еллі, яка збирається помститися за вбивство, та Еббі — солдата, який бере участь у конфлікті між її ополченням і релігійним культом.

Раніше HBO повідомляв, що зйомки другого сезону перенесли на лютий 2024 року, відповідно прем'єра вийде не раніше 2025 року.

"Останні з нас" — американський постапокаліптичний драматичний телесеріал, заснований на відеогрі 2013 року The Last of Us, розробленій компанією Naughty Dog. Серіал розповідає історію Джоела (Педро Паскаль), контрабандиста, якому доручили супроводжувати підлітка Еллі через США, спустошені пандемією паразитичного грибка.

Перший сезон "Останні з нас" отримав 24 номінації на премію "Еммі", включно з номінацією за видатний драматичний серіал, головну роль Паскаля та головну жіночу роль Белли Рамзі.