Алессандра Амброзіо. Фото: Kevin Mazur

Уперше з 2018 року у Нью-Йорку відбулось Victoriaʼs Secret Fashion Show. Трансляцію вів Youtube-каналу компанії.

Захід відкрили гаслом: "Абсолютно новий показ мод Victoriaʼs Secret, де жінки беруть владу у свої руки та перебувають у центрі уваги".

Белла Хадід. Фото: Kevin Mazur

У цьому показі на подіум повернулися відомі "янголи": Адріана Ліма, Тайра Бенкс. Також демонстрували колекцію моделі: Кейт Мосс, Карла Бруні, Джіджі та Белла Хадід, Алессандра Амброзіо. На показ запросили також росіянку Ірину Шейк.

Адріана Ліма. Фото: Kevin Mazur

Участь у шоу взяли й дві трансгендерні моделі: Алекс Консані та Валентина Сампайо. Так бренд демонструє, що стать — не перепона для моделі, щоб отримати "крила".

Джіджі Хадід. Фото: Kevin Mazur

На шоу Victoriaʼs Secret виступили: k-pop виконавиця Lisa, південноафриканська співачка Тайла й американська співачка Шер. Вони виконали свої хіти.

  • У 2019 році шоу Victoria's Secret скасували через критику суспільства за збереження застарілих стандартів краси в позиціюванні бренду. Того ж року компанія повідомила про ребрендинг.

  • У 2023 році фінансовий директор Victoria's Secret Тімоті Джонсона повідомив, що шоу планують видозмінити, щоб показати те, яким сьогодні є бренд.

  • У 2023 році бренд жіночої білизни Victoriaʼs Secret випустив першу колекцію бюстгальтерів і трусиків для жінок з інвалідністю.